Провеждане, финал и награждаване в турнира от 25.01.2014


Турнира по джаги, организиран от спортен клуб Ja-Ra на 25.01.2014 в Playground, Мол Варна се превърна в истинско шествие на спорта и забавата в морската столица! Интереса към турнира беше огромен, като за 2 седмици общо 102 отбора от по двама участника се записаха за съревнованието. Списъка със записалите се отбори – вижте тук.

Отборите бяха поканени час по-рано в 15:00 часа, да се явят за регистрация в Playground, където беше поставено и началото на надпреварата! Шест професионални маси за футбол FIREBALL очакваха състезателите, както и една уникална джага за 8 човека, на която посетителите на турнира можеха да се забавляват. Разбира се, както беше обещано, hip-hop изпълнителите Димчо и F.O. помогнаха със своята музика и харизматичност, атмосферата да бъде на 6 и всички да са в добро настроение.

Турнира протече в условия на голяма борба и спортен хъс, като отборите отпадаха един по един от надпреварата. След няколко часа игра на масите останаха само най-добрите!

Финалният мач беше много напрегнат, течеше пот, вадиха се хавлии, използваха се над 10 таймаута, имаше голям обрат – играеше се 3/5 до 5 – започна се с 2-0 и след 3 изтощителни игри финалът завърши 2-3, а победители в турнира станаха Килърите – Жоро Снейка и Иван Петров (малкия трапер). На второ място останаха Таксбек – Красимир ‘Солари’ Димитров и Жорката. Победителите получиха наградата от 100 лева, както и награда изненада – колана на шампионите на Ja-Ra!

След приключването на турнира, започна и организираното в Playground парти на Димчо и F.O., на което всички продължиха да се забавляват! Надяваме се, посетилите на турнира и партито да са си изкарали добре!

Спортен клуб Ja-Ra, обещава организирането на още турнири в София, Бургас и други градове от страната. Следете Facebook страницата на клуба за актуална информация.

Благодарим Ви, че бяхте с нас!Остави коментар